Get Adobe Flash player

Naujienos 2011_12

,,Kurk savo ateitį”

Lapkričio 15 d. III – IV gimnazijos klasių mokiniai susitiko su nevyriausybinės organizacijos ,,Kastu Internacional” atstove. Ji pateikė visa reikalingiausią informaciją apie galimybes studijuoti svečiose šalyse.

Skaityti daugiau...

Tolerancijos laivas

 tolerancijos laivas

Dionizas Poška ir Stasys Girėnas - mūsų tautos garbė

Krentant rudenio lapams ir šviečiant rytmetinei lapkričio 9 dienos saulei, Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos abiturientai su lietuvių kalbos mokytojomis L.Kerpiene, I.Rupšiene, J.Girčiene vyko į pažintinę pamoką: „Dionizas Poška ir Stasys Girėnas - mūsų tautos garbė“.

Skaityti daugiau...

Tautos svetainė 2011

Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos svetainė užregistruota dalyvauti 12-ąjame Lietuvos mokyklų interneto svetainių konkurse. Viena šio konkurso nominacija "Tautos svetainė 2011". Nominacijos nugalėtoją išrenka mokyklos bendruomenė, kuri daugiausiai išsiųs sms žinučių už savo mokyklos svetainę.

Nominacijos "Tautos svetainė 2011" nugalėtojui atiteks nešiojamas kompiuteris, multimedijos projektorius ir 1000 Lt piniginis prizas.

Visos mokyklos-dalyvės suskirstytos į grupes. Mūsų gimnazijos svetainė pateko į Ketvirtą grupę.

Daugiau informacijos apie balsavimą rasite švietimo portale tinklas logo_small

Kviečiame visus bendruomenės narius aktyviai balsuoti už mūsų gimnazijos svetainę.

,,Išlaisvink kūrybiškumą“

Spalio 25-osios dienos popietę II-IV gimnazijos klasių mokinės ir socialinė pedagogė Regina Rimkutė išsiruošė į projekto „Išlaisvink kūrybiškumą“ paskaitą-seminarą Šilalės Simono Gaudėšiaus gimnazijoje. Paskaitą vedė Vilniaus universiteto Lietuvių filologijos ir reklamos studentės.

Skaityti daugiau...