Get Adobe Flash player

Naujienos 2011_12

Nominacija „Tautos svetainė 2011“

Renkama Lietuvos mokyklų „Tautos svetainė 2011“. Šilalės r. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos svetainė taip pat dalyvauja šiame konkurse ir yra viena iš 46 pretendenčių patekti į konkurso finalą. „Tautos svetainė 2011″ rinkimai atspindi gimnazijos bendruomenės susitelkimą ir vieningumą. Todėl visi mokiniai ir jų tėveliai, mokytojai ir kiti bendruomenės nariai kviečiami aktyviai balsuoti už mūsų gimnazijos svetainę.Balsavimas vyks lapkričio 28 d. - gruodžio 2 d. iki 20:00 val. trumpuoju numeriu 1670 siunčiant žinutę (SMS) su balsavimo kodu mokykla 44.
Iš vieno numerio galima balsuoti ne daugiau kaip 5 kartus. SMS kaina 1 Lt.

Penkios mokyklų svetainės pateks į FINALĄ, kuris vyks gruodžio 5 d. – gruodžio 11 d.

Daugiau informacijos : tinklas logo_small

Mero sveikinimas Šauliams

sveikinimas11 

Susipažįstame su savanoriškomis veiklomis

     Lapkričio 21 dieną vyko dar vienas projekto ,,Tu ir aš-kartu mes galia'' seminaras ,,Savanoriškos veiklos formos. Savanoriškas renginių organizavimas“. Tad visi suskubome į aktų salę.

Skaityti daugiau...

"Piliečio žadintuvas" komandos sveikinimas

sveikinimas su_tolerancija 

Pilietinė iniciatyva "Tolerancijos laivas"

 Visi esame skirtingi. Kartais didžiuojamės savo išskirtinumu ir norime jį pabrėžti. Kartais mieliau jį slepiame, nes bijome kitų reakcijos ar norime būti kaip visi. Tačiau visi esame lygūs, nes esame žmonės ir turime  daugybę mus jungiančių bruožų.

 

Lapkričio 16-ą dieną gimnazijoje minėjome Tarptautinę Tolerancijos dieną. Su mokiniais aptarėme Tolerancijos žodžio prasmę, reikšmę. Pertraukų metu gaminome ,,Tolerancijos laivelius“, kuriuos ,,suplukdėme“ į vieną žodį ,,TOLERANCIJA“. Žiūrėjome I ag klasės mokinių Gerdos Syminaitės, Solveigos Stirbytės ir Gyčio Petravičiaus sukurtą videofilmą ,,Tolerancijos laivas“.

Skaityti daugiau...