Get Adobe Flash player

Naujienos 2011_12

Gruodžio 1 d. – Pasaulinė kovos su AIDS diena

      Šiemet Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centras, taip pat projektas ,,Drąsinkime ateitį” pakvietė visus jaunus ir atsakingus žmones prisijungti prie socialinės kampanijos ,,Užteks tylėt”.

Skaityti daugiau...

,,Iš pirmų lūpų“. Mokiniai mokiniams apie ,,rūkymo“ mašinos darbą

Lapkričio mėnesio paskutinėmis dienomis keletas mokinių tarybos narių nusprendė pasidalinti savo turimomis žiniomis apie rūkymo žalą. Žinioms perteikti buvo pasirinktas ,,mokiniai mokiniams“ metodas. Mokymasis, mokant kitus, yra 90 procentų efektyvesnis negu kiti mokymo metodai.

Skaityti daugiau...

Lietuvos karių diena Klaipėdoje

Praėjusiais mokslo metais jaunųjų šaulių komanda respublikinėse jaunųjų šaulių žaidynėse laimėjo antrąją vietą ir gimnazijos administracijos buvo apdovanota ekskursija. Pasirinkome ekskursiją į Klaipėdą. Ekskursija įvyko lapkričio 23, Lietuvos karių dieną. Į Klaipėdą važiavome turėdami tikslą apsilankyti prie Baltijos jūros esančiuose bunkeriuose, susipažinti su Lietuvos karinėmis jūrų pajėgomis.

Skaityti daugiau...

Lapkričio 29-oji - Draugo diena

Ši diena mūsų gimnazijos septintokams prasidėjo pašnekesiu apie draugystę, tikrus draugus. Pasisveikindami sakėme komplimentus vieni kitiems. Žiūrėjome video medžiagą apie tarpusavio santykius, bendravimą, aptarėme patrauklaus draugo bruožus. Diskutuodami ,,piešėme“ patrauklios asmenybės paveikslą. Po to užrašėme teigiamas draugų savybes.

Skaityti daugiau...