Get Adobe Flash player

Bendradarbiavimas su Vilniaus Vytauto Didžiojo gimnazija tęsiasi

Kovo 17 d. užbaigėme mokytojų ir mokinių mainų programą su Vilniaus Vytauto Didžiojo gimnazija. Šios idėjos autoriai: Šilalės r. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos direktorius Juozas Žymančius ir Vilniaus Vytauto Didžiojo gimnazijos direktorė Danutė Puchovičienė.

Mokiniai mokėsi kartu su mūsų mokiniais, vyko į ekskursiją po Šilalės rajoną, dalyvavo neformaliose veiklose. Tai yra neįkainuojama patirtis bet kuriam jaunuoliui. Tokie mainai padeda įgyti pasitikėjimo savimi, pažinti kito regiono kultūrą bei susirasti daug naujų ir įdomių draugų. Mūsų gimnazistai šiame projekte pasirodė puikiai, šauniai atstovavo savo gimnazijai, buvo aktyvūs visose programos veiklose. Labai didžiuojamės, kad turime tokius šaunius mokinius.

Vilniečiai mokiniai aptarimo metu kalbėjo, jog iš šios programos pasisėmę naujų idėjų, pozityvios energijos bei išmokę begalę gyvenimo pamokų, kurių neišmokstama mokyklos suole.

Tik tokio projekto dėka skirtingi žmonės galėjo vieni su kitais pasidalinti neįkainojamais dalykais: savo patirtimi, idėjomis ir darbais.Nuoširdžiai dėkojame gimnazijos socialinei pedagogei Jurgitai Rumšienei už jaunimo mainų programos įgyvendinimą gimnazijoje, pradinių klasių mokytojoms Sigitai Olendrienei ir Danai Dainauskienei už pagalbą vykdant jaunimo mainų programą.

Esame dėkingi Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos mokytojams už bendradarbiavimą, idėjos palaikymą ir pagalbą įgyvendinant ją.

Nuoširdžiai dėkojame mokinių tėvams: Ritai ir Broniui Grabauskams, Robertai ir Alfonsui Pociams, Linai ir Algirdui Pociams, Astai ir Antanui Paulauskams, Jurgitai ir Domui Rumšams, Danai ir Antanui Mauricams, Sonetai ir Vaidui Būdvyčiams, Vilmai ir Algimantui Jakams už šiltą ir svetingą mokinių priėmimą į savo šeimas.

 

Regina Rimkutė,
direktoriaus pavaduotoja ugdymui

2016galerija