Get Adobe Flash player

Lik sveikas, Darželi!

Basakojė vaikystė jau bėga
Siauručiu takučiu pro mane.
Nusinešdama pasakų glėbį
Ir vaikystės gražias svajones.

Nenumaldomai atėjo diena, kai penkiolika ,,Meškučių“ grupės ugdytinių turi atsisveikinti su darželiu. 2016 – 06 – 09 į gimnazijos aktų salę susirinko tėveliai, svečiai ir darželio darbuotojai.

Išleistuvių į mokyklą šventė visuomet būna pati gražiausia ir iškilmingiausia. Šventiškai pasipuošę mažieji mūsų absolventai taip nuoširdžiai dainavo, šoko, deklamavo, kad įrodytų visiems susirinkusiems, jog tikrai jau yra pasiruošę keliauti į mokyklėlę. Gražius atsisveikinimo žodžius ištarė direktoriaus pavaduotoja ugdymui Regina Rimkutė, palinkėjo vaikams geros kloties bei mokykloje tapti šauniais mokiniais. Atsisveikinimui kiekvienam ugdytiniui įteikė diplomą, patvirtinantį, kad jie baigė ikimokyklinio ugdymo programą.

Po sveikinimų ceremonijos visi išėjome į darželio kiemą, kur vaikai paleido į orą balionus su savo svajonėmis ir kartu su tėveliais pasodino medelius.

Norisi palinkėti vaikučiams įspūdingos, džiaugsmo ir nuotykių kupinos vasaros. Tegul nerūpestinga vaikystė jiems leidžia dar pabūti vaikais, papramogauti. O rugsėjį jie peržengs mokyklos slenkstį, kur jų lauks nauji patyrimai bei įspūdžiai. Tėveliams dėkoju už bendravimą ir bendradarbiavimą. 

Meškučių grupės auklėtoja
Agnė Sirutytė

meskuciu isleistuves galerija