Get Adobe Flash player

Jaukią šventę „Pirmūnas – 2016“ prisimenant

Mama, tėvas, vaikai, šeima, auklėjimas, mokytojas, mokinys... Be šių žodžių nevyktų ugdymo procesas, nebūtų tobulėjimo ir augimo pasaulyje. Mokykla, kuri suburia visus vienam tikslui – padėti užaugti, džiaugiasi visais ugdytinių  pasiekimais.

Birželio 1 dieną Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijoje vyko  didelė šventė. Į ją rinkosi pasipuošę mokiniai, jų tėveliai, mokytojai. Visa Lietuva tądien minėjo Vaikų gynimo dieną, o mūsų gimnazija dar ir  tradicija tapusią Pirmūnų šventę. Kaip nepasidžiaugti tais, kurie visus mokslo metus atkakliai mokėsi, siekė užsibrėžtų tikslų. Iškilmingą šventę vedė muzikos mokytoja R. Ramanauskienė, o jai talkino Šilalės meno mokyklos grojantys ir dainuojantys mokiniai.  Jų atliekami kūriniai džiugino visų susirinkusiųjų širdis. Pirmūnams iš gimnazijos direktoriaus J. Žymančiaus ir pavaduotojų ugdymui V. Dragūnienės ir R. Rimkutės rankų įteikti diplomai, pirmūnų ženkliukai ir tai progai pagaminti rašikliai. Padėkas gimnazijos direktorius įteikė ir pirmūnų tėveliams, juk jie taip pat prisidėjo prie puikių savo vaikų pasiekimų. Mokiniai, įteikdami po gėlės žiedą, atsidėkojo savo mokytojams, padėjusiems visus mokslo metus ir  surengusiems šią jaukią, šiltą, meilės ir dėmesio kupiną šventę. Džiugiausias šventės akcentas- direktoriaus dovanotas pirmūnams skirtas tortas, kuriuo pasivaišino visi šventės dalyviai.

Pavaduotoja ugdymui R. Rimkutė dėkoja visiems, prisidėjusiems prie šios šventės organizavimo, o visi kartu tikimės, jog kitais mokslo metais pirmūnų tik daugės.

Lietuvių kalbos mokytoja I. Tverijonienė

galerija