Get Adobe Flash player

Gimnastikos čempionatas Šilalėje

Kovo 18 dieną Šilalės Dariaus ir Girėno progimnazijoje vyko vaikų, jaunimo ir suaugusiųjų šokio fiesta-konkursas „Gimnastikos čempionatas 2016“. Tai jau antrasis toks renginys ne tik Šilalės rajone, bet ir Tauragės regione, kurį organizavo Šilalės sporto klubo „Adijus“ šokio studijos „Salto“ vadovė Aušra Danisevičienė.

Šiame čempionate dalyvavo ir mūsų gimnazijos mokiniai: Džaneta Lokomskytė (Ig klasė), Eglė Jankauskaitė (8 klasė), Karolina Šveikauskaitė (8 klasė), Edvinas Viliušis (5 klasė), Kornelija Masedonskaitė (5 klasė), Liveta Capaitė (5 klasė). Dalyviai buvo apdovanoti diplomais ir medaliais. Jie turėjo atlikti dešimt gimnastikos elementų, pagal kuriuos ir buvo skirstomi apdovanojimai. Už papildomai atliktą sudėtingą gimnastikos elementą mokiniai buvo apdovanoti skatinamaisiais prizais – taurėmis. Gimnastus vertino šešių narių komisija, kurioje buvo ir mūsų šokio mokytoja Giedrė Fasci.

Visiems atlikus gimnastikos elementus, prasidėjo šokių fiesta. Dalyvavo daugybė kolektyvų iš Tauragės, Jurbarko, Šilalės, žinoma, ir mūsų gimnazijos kolektyvai: "Step by step" ir "Incognito". Visi kolektyvai buvo šaunūs.

O mes dėkojame šokių mokytojai Giedrei Fasci už tai, kad ugdo mūsų, šokėjų, saviraišką, kūrybiškumą, eleganciją, lankstumą ir skatina domėtis gimnastikos sporto šaka.

 Lauryna Jakaitė, Ig klasė

galerija