Get Adobe Flash player

Gigantiškas stalo futbolas gimnazijos sporto aikštyne

Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos direktoriaus J. Žymančiaus  iniciatyva sporto aikštyne įrengtas gigantiškas stalo futbolas.

Tiems, kurie mėgsta žaisti stalo futbolą, ne visuomet patinka tikrasis futbolas, tačiau yra tarpinis variantas, kuris nepalieka abejingų – tai gigantiškas stalo futbolas, kuriame vietoj figūrėlių, valdomų rankomis, esate Jūs ir Jūsų komandos draugai bei priešininkai. Taip, būtent tikri žmonės pakeičia figūrėles ir futbolą žaidžia pagal stalo futbolo taisykles.
Milžiniškas stalo futbolas padės Jums išsiaiškinti, kuris iš Jūsų yra komandiškiausias, kuriems sunkiau sekasi žaisti kartu su kitais, tačiau garantuojame, kad taip pat sužinosite ir tai, kas yra įspūdingai smagus užsiėmimas. 
Žaisdami šį stalo futbolo variantą Jūs turėsite susitarti su šalia esančiu komandos draugu, kada pajudėti, kaip greitai keisti savo judėjimo kryptį, o jei nepavyks susiderinti – greitai prarasite kamuolį ir turėsite gintis nuo priešininkų. Šis smagus žaidimus skatina komandinį darbą ir geriną komandinę dvasią!
Šio didžiulio stalo futbolo idėją padėjo įgyvendinti UAB „Šilalės mediena“ direktorius Virgilijus Žygaitis. Nuoširdžiai jam dėkojame už dovanotą medieną.

camera1