Get Adobe Flash player

Anglų kalbos skaitovų konkursas „The world around us“

Kovo 30 dieną trys mūsų gimnazijos mokinės Viktorija Kurmytė (6 klasė), Emilija Pociūtė (7 klasė) ir Deimantė Rimkutė (8 klasė) dalyvavo anglų kalbos skaitovų konkurse, kuris vyko Kvėdarnos Kazimiero Jauniaus gimnazijoje. Šiemet konkurse dalyvavo 14 skaitovų iš 5 Šilalės rajono mokyklų. Dalyvių pasirodymas buvo vertinamas pagal pateiktus kriterijus: prisistatymas, išvaizda, laikysena, apranga, balso tembras, artikuliacija, tarimas, eilėraščio sudėtingumas. Mokiniai buvo suskirstyti į 3 amžiaus grupes: 5- 6, 7- 8 ir 9- 11 klases.

Viktorija Kurmytė skaitė nuotaikingą, pavasariu kvepiantį eilėraštį „ I love Spring“. Emilija Pociūtė įsikūnijo į liūtuką (vilkėjo liūtuko kostiumą) ir deklamavo eilėraštį „ The lion‘s roar“, o Deimantė Rimkutė skaitė Mišelio Andersono eiles „Walking alone“. Mūsų šauniosios anglų kalbos skaitovės tikrai puikiai pasirodė, tačiau iki prizinių vietų pritrūko sėkmės. Mokinėms buvo įteikti padėkos raštai. Mūsų skaitovės nenusiminė ir teigė, kad jos turėjo puikią galimybę išbandyti save. Jos prižadėjo, jog kitais metais vėl bandys savo jėgas.

Mes, anglų kalbos mokytojos, norime padėkoti skaitovėms, kurios šią atostogų dieną iškeitė į turiningą, linksmą renginį. Taip pat norime paskatinti ir kitus mokinius aktyviau dalyvauti konkurse, kuris švęs 10 - ties metų jubiliejų, kitais metais,.

                                                                                  Anglų kalbos mokytojos
Kristina Katauskaitė
ir Irena Linkytė

anglu skaitovu konkursas 1anglu skaitovu konkursas 2