Get Adobe Flash player

Atvirų durų diena Tauragės apskrities vyriausiame policijos komisariate

Kovo 5-ąją mūsų gimnazijos III – IV g klasių mokiniai kartu su socialine pedagoge R. Rimkute vyko į Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato organizuojamą Atvirų durų dienos renginį.

Mokiniai, besirenkantys būsimą profesiją ir besidomintys policijos pareigūno profesija, susipažino su policijos veiklos specifika, sužinojo apie pareigūnų profesinio rengimo procesą, pamatė visą policijos darbe naudojamą amuniciją bei pabendravo su studentais, pasirinkusiais policijos pareigūno specialybę.

Visiems, besidomintiems policijos studijomis, buvo pateikta išsami informacija apie įsidarbinimą, baigus studijas, ir karjeros galimybes, atlygį ir socialines garantijas, kurios suteikiamos policijos pareigūnams.

Mokiniams bus demonstruojamos policijos pareigūnų naudojamos specialiosios priemonės ir ginkluotė bei policijos pareigūno ekipuotėje naudojamos priemonės riaušėms malšinti ar persekiojimo metu. Policijos komisariato kieme kelių policijos skyriaus pareigūnai supažindino su policininkų naudojamais greičio ir alkoholio kiekio matavimo prietaisais, ryšio įranga, transporto priemonėmis ir visa jose įdiegta technika, skirta eismo saugumo kontrolei.

 Regina Rimkutė,
gimnazijos socialinė pedagogė

camera1