Get Adobe Flash player

Tyrėjų naktis kūrybiškiausiai klasei dovanoja mobiliosios laboratorijos vizitą!

tyrejunaktis bioklase

Šių metų rugsėjo 26 dieną dešimtmetį Lietuvoje švęsianti Tyrėjų naktis tau ir tavo klasei siūlo teisingus mainus: tu mums šūkį, mes tau – neeilinę pramogą su pačiais tikriausiais moksliniais prietaisais!

Taigi, kartu su savo bendraklasiais pasiūlyk naują, pagavų, linksmą, nepakartojamą, įdomų ir nepaprastą šūkį kitų metų Tyrėjų nakčiai, ir tau bus atlyginta!

Dar šių metų Tyrėjų naktį savo mokykloje galėsi pasitikti su Mobiliąja bioklase, o tai reiškia, kad galėsi išbandyti pačius tikriausius mokslinius prietaisus ir moderniausia įranga atlikti biomokslų eksperimentus!

Įdomu? Tuomet imkis darbo – iki rugsėjo 14 dienos siųsk savo klasės nuotrauką ir registruok sugalvotą šūkį el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai .

Klasė laimėtoja bus išrinkta rugsėjo 19 dieną. Kuris šūkis laimėjo nuspręs Tyrėjų nakties Facebook draugai, balsuodami už Jūsų siūlomus šūkius rugsėjo 15–18 dienomis.

Paskubėk, laiko liko nedaug!

„Mobiliosios bioklasės“ vizitą konkurse laimėjusiai mokyklai dovanoja Tyrėjų naktis ir UAB „Thermo Fisher Scientific Baltics“.

 Informacijos apie daugiau nei 250 nemokamų renginių, kurie gali sudominti tave ir tavo klasę dešimtojoje Tyrėjų naktyje, rasi internete, adresu www.tyrėjųnaktis.lt/renginiai