Get Adobe Flash player

Mokslo metų užbaigimo šventė mažiesiems

„Laikas vasarai“ – taip 1-4, 5 klasių ir priešmokyklinio ugdymo grupės mokslo metų užbaigimo šventę pavadino jos organizatoriai – penktokai. Šventė vyko gegužės 30 d. gimnazijos aktų salėje. Šventės, kaip ir vasaros, laukė visi. Ypač daug džiaugsmo buvo tiems mokiniams, kurie mokslo metus užbaigė su puikiais rezultatais, dalyvavo įvairiuose konkursuose. Jų puikus mokymasis, lankomumas, aktyvus dalyvavimas konkursuose neliko nepastebėtas – gimnazijos direktorius pirmūnams įteikė medalius, diplomus, padėkas.

Šventinį jaudulį labiausiai jautė ketvirtokai – jiems šiemet mokslo metų užbaigimas – tai kartu ir atsisveikinimas su pradine mokykla, mokytoja, klase. Su džiaugsmu ir nerimu širdy savo mokinius į penktą klasę išlydėjo mokytojos V. Urbonienė ir S. Olendrienė. Tad didžiąją programos dalį užėmė ketvirtokų pasirodymai. Jie šokiais, žodžiais ir dainomis dėkojo savo mokytojoms, tėveliams. Džiugu, o tuo pačiu ir liūdna buvo ir ketvirtokų tėveliams. Savo nuoširdžias padėkas už begalinį rūpestį, nenuilstamą darbą, pasiaukojimą jie skyrė pradinių klasių mokytojoms.
Šventės metu pasirodė ir penktokai. Jie parengė šokį, dainą, saksofonu grojo 5 klasės mokinys V. Žygaitis, dainą „Vėjas“ atliko penktokė Evelina. (mokyt. I. Kozlovienė). Parodė ir trumpą filmuką apie ketvirtokus.
Džiugu buvo pasiklausyti ketvirtokių Rugilės Daukšytės ir Gabijos Pakalniškytės atliekamų dainų. Renginio metu pasirodė ir 5-6 klasių mergaičių šokių kolektyvas, vadovaujamas mokytojos G. Fasci.
Už pagalbą organizuojant šventę dėkojame visiems pradinių klasių mokiniams, jų mokytojoms, tėveliams, kurie darė viską, kad Švč Mergelės Marijos kalnelis prie gimnazijos pražystų gėlėmis.
Gražios, šiltos, saugios, smagios vasaros!

5 klasės auklėtoja
I. Tverijonienė

fotogalerija