Get Adobe Flash player

Anglų kalbos popietė „English is fun“

Gegužės 28 d. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos pradinių klasių mokiniai buvo pakviesti į anglų kalbos popietę, kurią organizavo anglų kalbos mokytojos Irena Linkytė ir Kristina Katauskaitė. Šio renginio pagrindinis tikslas buvo paskatinti mokinius mokytis anglų kalbos bei pristatyti mokinių veiklą per mokslo metus.

Anglų kalba yra viena iš populiariausių kalbų pasaulyje. Yra daugybė priežasčių, dėl ko verta mokytis šios kalbos. Pirma, mokėdami šią kalbą galime bendrauti su žmonėmis iš kitų šalių, žaisti kompiuterinius žaidimus, klausytis muzikos, žiūrėti filmukus, skaityti ir suprasti įdomias knygas, ieškoti informacijos internete, rašyti laiškus, aplankyti draugus, pažįstamus ar šeimos narius kitose šalyse ir svarbiausia – mėgautis ir džiaugtis, kad mokame šią kalbą.

Renginį pradėjo antros klasės mokiniai, kurie padainavo dainelę „If you are happy and you know it“. Fausta Kozlovaitė (3 kl.), Rokas Merkelis (3 kl.), Andrėja Bumbliauskytė (3 kl.) ir Estela Kovaliovaitė (3 kl.) skaitė eilėraščius anglų kalba. 3 – 4 klasių mokiniai (anglų kalbos būrelio vadovė Kristina Katauskaitė) pristatė lėlių vaidinimą „Old Macdonald“. Aktyvūs buvo ir vyresniųjų klasių mokiniai. Kamilė Dragūnaitė (6 kl.), Deimantė Rimkutė (7 kl.), Albertas Pocius (7 kl.) ir Giedrė Dargevičiūtė (I ag) deklamavo eilėraščius angliškai. Taigi mokytis anglų kalbos yra ne tik svarbu, bet ir smagu.

Anglų kalbos mokytojos
Irena Linkytė,
Kristina Katauskaitė

fotogalerija