Get Adobe Flash player

Išvyka į Žygaičius

Mūsų , Stanislovo Biržiškio gimnazija, jau keletą metų bičiuliaujasi su Tauragės rajono Žygaičių gimnazija. Prieš pusantrų metų jų mokytojų kolektyvas svečiavosi pas mus. Atsakomąjį kvietimą gavome šių metų balandžio 16.

Trečiadienį, balandžio 16 rytą, nusipirkę saldžių lauktuvių ir nešini technologijų mokytojos Dianos Rupšienės pagamintais velykiniais suvenyrais, susėdome į autobusą ir išvykome pas kolegas į gerosios patirties sklaidos dieną.

Atsinaujinusi Žygaičių gimnazija pasitiko mūsų gimnazijos klasių auklėtojus, metodinių grupių pirmininkus ir administracijos atstovus.

Gimnazijos mokiniai mums surengė gražų koncertą. Vėliau išklausėme kolegų pranešimus apie gimnazijoje vykdomas veiklas ir projektus. Gavome dovanų velykaičių.

Įdomiausia susitikimo dalis buvo ekskursija po gimnaziją. Apžiūrėjome mokinių kūrybinius darbus, biblioteką, muziejų. Paskui bendravome su dalykų mokytojais ir specialistais. Pasidalinome savo patirtimis ir žiniomis. Buvo tikra gerosios patirties sklaidos diena. Grįžome visi patenkinti.

Kai pasiilgsime savo draugų, pasikviesime juos pas save. Vėl „pasikrausime“ geros energijos ir naujų žinių.

                                       Klasių auklėtojų metodinės grupės pirmininkė
Virginija Simenienė

fotogalerija