Get Adobe Flash player

Metų apdovanojimai

Pirmą kartą gegužės 29 dieną mūsų gimnazijoje vyko renginys „Metų apdovanojimai“, kuriame buvo apdovanoti „patys pačiausi“: stilingiausias, protingiausias, sportiškiausias, geriausias mokytojas, tolerantiškiausias mokinys, ilgiausią liežuvį turintis, mieliausia pora bei geriausia frazė. Specialiai šiam renginiui buvo sukurtos statulėlės, už kurias dėkojame dailės mokytojai Dianai Rupšienei.

Prieš mėnesį klasės gavo lapus, kuriuose turėjo surašyti po tris kandidatus kiekvienai nominacijai. Po to visiškai slaptu būdu internetinėje erdvėje kiekvienas mokinys balsavo už pasirinktą kandidatą. Ir štai atėjo laukta diena – visus viliojo smalsumas ir intriga. Šventę pradėjo pasipuošę mokinių tarybos nariai Gabrielė ir Andrius.

Visą renginį nuotaiką kėlė mokinių tarybos nario Gyčio sukurti filmukai apie kiekvieną nominaciją ir jos kandidatus. Kaip įprasta, renginys neapsiėjo be mūsų gimnazijos talentingųjų dainininkių Ritos ir Ievos. Taip pat pasirodė „Šokių ekspreso“ nugalėtojai, IIabg klasės mokiniai, su savo sukurtu šokiu. Džiaugiamės, kad mokinių tarybai šis „pirmas blynas“ neprisvilo ir tikimės, kad šis renginys taps tradicija!

Nominacijų nugalėtojai:

Metų mokytojas – Virginijus Kazlauskis
Metų liežuvis – mokytojas Algimantas Dragūnas
Metų stilingiausia – mokytoja Aldona Mikutienė
Metų pora – Greta Briedytė ir Edvinas Simenas
Metų tolerantiškiausias – Gabrielė Rimkutė
Metų sportininkas – Edvinas Simenas
Metų protas – Goda Gotautaitė
Metų frazė – „Gausi per minkštą vietą“ (mokytojas Pranas Dainauskis)

 

Mokinių tarybos narės,
7a kl. mokinės R. Rimkutė ir G. Breiterytė

fotogalerija