Get Adobe Flash player

Dainų užsienio kalba konkursas „Dainuoju Europai“

Penktadienį, gegužės 10 dieną, kai visa gimnazijos bendruomenė susirinko į akciją „Darom 2013“, I g klasės mokinė Rita Kasnauskaitė su palaikymo komanda ir lydinčiomis anglų ir rusų kalbų mokytojomis R. Štėriene ir V. Simeniene išvykome į Kaltinėnus, į dainų užsienio kalba konkursą „Dainuoju Europai“.

Mus pasitiko Kaltinėnų Aleksandro Stulginskio gimnazijos mokiniai ir pakvietė į laisvalaikio salę, kurioje ir susirinko rajono konkurso dalyviai. Šventė, kurią vedė gimnazijos mokiniai, prasidėjo direktoriaus V. Andrejausko ir užsienio kalbos mokytojų sveikinimais Europos kalbomis. Skambėjo dvidešimt dainų anglų, rusų, ispanų, vokiečių kalbomis.

Mūsų gimnazijos atstovė Rita atliko dvi dainas anglų ir rusų kalbomis: Laros Fabian „Adagio“ ir Jaroslavos „Это любовь“. Jas mūsų solistė atliko puikiai, nustebino publiką ir komisiją.

Ji komisijos sprendimu tapo konkurso laureate.

Mes, dalyvavę šioje šventėje, buvome sužavėti konkurso dalyvių pasirodymais, o ypač Ritos, nes ji šias dainas ruošė savarankiškai, yra gabi ir jau patyrusi solistė.

Dėkojame konkurso organizatoriams už šiltą priėmimą ir jaunimo skatinimą mokytis užsienio kalbų, o Ritai už jos dėka maloniai praleistą dieną.

                   Mokytojos
Virginija Simenienė
ir  Rita Štėrienė

dainuojueuropai