Get Adobe Flash player

Padėka už gerus darbus

Kovo 22 dieną Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazija sulaukė garbių svečių iš Vilniaus. Mus aplankė jaunųjų maltiečių atstovai- Vaidas ir Iveta. Jie atvyko su misija- apdovanoti mokinių tarybos narius, kurie dar prieš pat Kalėdas dalyvavo Maltos ordino organizuotoje akcijoje „Idėjos padėjėjos“.

Tris penktadienius iš eilės gimnazijoje buvo rodomi filmai. Šių vakarų metu surinktos lėšos buvo skirtos Maltos ordinui. Mokinių tarybos idėja „Kinomanų penktadieniai“ pelnė „Populiariausios idėjos“ titulą. Linkėdamas ir toliau vykdyti gerus darbus, jaunasis maltietis Vaidas Tumėnas įteikė Maltos ordino statulėlę „Kinomanų penktadienių“ organizatoriams. Po apdovanojimų organizatoriai ir dalyviai buvo pakviesti nusifilmuoti reportaže, kuris artimiausiu metu bus patalpintas jaunųjų maltiečių tinklalapyje. Drauge su Vaidu bei Iveta į Pajūrį atvyko du savanoriai - Maja iš Makedonijos bei Fernandas iš Ispanijos. Jie mums papasakojo apie savo vykdomą veiklą, įspūdžius Lietuvoje. Puikiai susišnekėjome angliškai, tad skirtingos kalbos nebuvo bendravimo barjeras. Po pokalbio svečius pakvietėme „išbandyti“ gimnazijos šaudyklos. Kai kurie šautuvą rankose laikė pirmą kartą, tačiau visi neslėpė, jog šaudyti jiems itin patiko.

Su šypsenomis veiduose atsisveikinome ir palinkėjome svečiams gero kelio. Mokinių tarybos nariai dėkoja jauniesiems maltiečiams ir savanoriams už šį šiltą susitikimą, kuris prieš pat Velykų atostogas itin praskaidrino visos gimnazijos bendruomenės nuotaiką .

Gimnazijos mokinių prezidentė
Gabrielė Rimkutė


fotogalerija