Get Adobe Flash player

Mokslo metų užbaigimo šventė

Birželio 8 d. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijoje vyko mokslo metų užbaigimo šventė „Pasroviui į vasarą“. Gimnazijos bendruomenė susirinko ne tik pasidžiaugti artėjančiomis atostogomis, bet ir šių mokslo metų rezultatais. Šventės proga sveikinimo žodį tarė gimnazijos direktorius J. Žymančius bei Pajūrio seniūnė R. Noreikienė.

Buvo įteikti Šilalės r. savivaldybės administracijos švietimo, kultūros ir sporto skyriaus padėkos raštai olimpiadų bei konkursų nugalėtojams. Gimnazijos direktorius įteikė Padėkos raštus puikiai ir l. gerai baigusiems mokslo metus mokiniams, taip pat mokiniams, nepraleidusiems nė vienos pamokos per mokslo metus. Puikiai besimokantiems mokiniams buvo įteiktos Jono Biržiškio fondo premijos. II gimnazijos klasės mokiniai džiaugėsi gavę Pagrindinio išsilavinimo pažymėjimus.

Taip pat buvo apdovanoti mokiniai už pasiekimus sporte, savanoriškoje bei gimnazijos mokinių tarybos veikloje.

 

Šventę „papuošė“ jaunosios daininkės Rita Kasnauskaitė, Goda Gotautaitė ir Ieva Krušaitė. 8 b klasės mokinės pašoko šokį „Vasaros akimirka“.

Renginio vedėjai visų mokinių vardu padėkojo mokytojams už suteiktas žinias.

Renginį užbaigę „Mokyklos daina“, visi išskubėjome į vasarą, kad atgautume jėgas ir vėl kitais mokslo metais kibtume į mokslus.

                           IIbg klasės auklėtoja
Asta Gotautienė

Mokslo metų pabaiga