Get Adobe Flash player

„Mamyte, tu - Žemės ir Pasaulio šviesa“

     Gegužės 8 d. mūsų gimnazijos pradinukai ir mokytojos pakvietė  mamas į pačią gražiausią šventę – popietę „Mamyte, tu - Žemės ir Pasaulio šviesa“. Šventę pagal mokytojų J. Vydmantienės ir V. Mikšienės parengtą scenarijų vedė mokytoja Asta Gotautienė su dukromis Goda ir Vaiva.

     Su pavasariu, su atbundančia gamta, su šiltais saulės spinduliais ateina ir pati gražiausia šventė – Motinos diena. Nors ją šventėme sekmadienį šeimose, šią popietę susirinkome į gimnazijos salę, kad visi kartu galėtume pabendrauti, sustiprinti ryšį su šeima.
     Nuoširdžiai nuskambėjo žodžiai, skirti geriausioms, gražiausioms, darbščiausioms ir šauniausioms mamytėms. Labai visus sujaudino jau esančio, bet dar negimusio vaikelio gyvenimo istorija įsčiose. Nuo obuolio sėklytės dydžio jis augo ir vis pasakojo mums, kaip jaučiasi, kas jam malonu, ko nenorėtų patirti. O mokinukai nuo mažiausių iki ketvirtaklasių deklamavo, dainavo ir šoko. Vaizdai ekrane priminė, kaip vaikai su savo mamytėmis atrodė prieš keletą metų.
     Net nespėjome pajusti, kaip prabėgo kelios valandos. Šventė baigėsi, bet į namus dar neskubėjome, aptarėme, kaip sklandžiau baigti mokslo metus. Likome patenkinti tvirtėjančiu gimnazijos ir šeimų ryšiu.

                                                                                                Regina Tarvydienė,
                                                              pradinių klasių vyr. mokytoja

 

Mamyčių šventė