Get Adobe Flash player

,,Mano tikslai ir jų įgyvendinimas per savanorystę''

 

Saulėtą kovo 30 dieną įvyko dar vienas mūsų savanorių ,,Aktyvistų'' seminaras ,,Mano tikslai ir jų įgyvendinimas per savanorystę'' su Svetlana Radiul.

Seminare kalbėjome apie tai, kaip mums sekasi įgyvendinti savo tikslus, vykdant projektą, su kokiomis kliūtimis susiduriame, kaip jas sprendžiame. Aptarėme, kaip suderinti savo tikslus su poreikiais ir kokias veiklas vaikai arba suaugusieji ateityje norėtų pabandyti vykdyti, kokios pagalbos laukia iš mūsų - savanorių.

Pakalbėję „kibome“ į linksmesnius dalykus - įdomius žaidimus. Iš pradžių turėjome vienas kitam pasakyti, ką poros draugas privalo padaryti. Vieniems sekėsi sunkiau, kitiems lengviau nurodyti, kokias užduotis turi atlikti mokinys. Dar kartą įsitikinome, kad esame skirtingi ir tuos pačius dalykus ne visi galime atlikti. Buvo linksma klausytis, ką vieni kitiems siūlėme. Pabaigoje turėjome užrašyti palinkėjimą bet kuriam žmogui iš mūsų grupės, bet vardo rašyti negalėjome, tai ir buvo įdomiausia.

Paklausiau mūsų savanorių Ritos Kasnauskaitės ir Rositos Kužmarskytės, kas joms labiausiai įsiminė ir paliko didžiausią įspūdį iš šio seminaro, o jos prisipažino kad palinkėjimų rašymas buvo pats įdomiausias ir įsimintiniausias dalykas, nes linkėjimai buvo teisingi ir skirti kaip tik joms. Jos buvo net nustebintos.

Mano nuomone, šis seminaras buvo tikrai naudingas, ir kiekvienam iš mūsų paliko smagių bei naudingų akimirkų. :)

 

Liveta Briedytė,
Šilalės r. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos
II ag klasės mokinė

Mano tikslai ir jų įgyvendinimas per savanorystę