Get Adobe Flash player

Jaunimo krepšinio turnyras, skirtas Kovo 11-ajai paminėti

     Kovo 10 dieną Šilalės Simono Gaudėšiaus gimnazijoje vyko krepšinio turnyras 3x3, skirtas Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 22-osioms metinėms. Mūsų gimnazijos mokiniai taip pat dalyvavo šiose varžybose.

       Į turnyrą vyko net keturios gimnazijos mokinių komandos: dvi vyresniųjų merginų, jaunesniojo amžiaus mergaičių ir vaikinų.
     Prieš varžybas iškilmingai sugiedojome Lietuvos himną, sportininkus pasveikino ir sėkmės varžybose linkėjo Tėvynės Sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų Šilalės skyriaus Jaunimo bendruomenės pirmininkas Nerijus Jocys, o Tėvynės Sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų Šilalės skyriaus pirmininkas Jonas Gudauskas priminė, kokia graži ir svarbi ši šventė mums.
     Pradėjome ilgai lauktas varžybas. Kadangi mūsų gimnazijos merginų komandų buvo net trys, mus įvardino numeriais. Pirmajame etape susitikome 1-oji ir 2-oji Pajūrio komandos. Tuo pačiu metu mūsų 3-oji mergaičių komanda žaidė prieš Pajūralio komandą. 1-oji Pajūrio komanda įveikė 2-ąją mūsų komandą, o 3-ioji mergaičių komanda laimėjo prieš Pajūralio mergaites.
     Pailsėjusios pradėjome kovą dėl pirmųjų vietų. 1-oji komanda finale susitiko su šilališkių merginų komanda ,,Audi‘‘, o 3-ioji jaunesniųjų mergaičių komanda – su Pajūralio komanda. Tiek vyresniųjų merginų, tiek jaunesniųjų mergaičių komandos iškovojome taip lauktas pirmąsias vietas. Abi komandos "spindėjome" iš džiaugsmo.
Liko kova dėl kitų prizinių vietų, kurioje mūsų 2-oji merginų komanda susitiko su Šilalės komanda. Mūsų gimnazijos merginoms sekėsi sunkiai, bet paskutinėmis minutėmis jos išsiveržė į priekį ir laimėjo garbingą antrąją vietą.
     Atėjo mūsų gimnazijos vaikinų eilė. Pirmajame etape jie susitiko su Kvėdarnos komanda, prieš kurią lengvai iškovojo pergalę laimėdami rezultatu 16 : 9. Jie pateko į pusfinalį ir žaidė prieš Laukuvos antrąją komandą, prieš kurią sekėsi sunkiau, bet vaikinai nepasidavė ir ,,išplėšė‘‘ pergalę iš varžovų rankų. Laimėję jie pateko į finalą, kuriame susitiko su Laukuvos 1-ąja komanda. Varžovai buvo pranašesni, todėl mūsų vaikinai liko antri.
     Pasibaigus krepšinio varžyboms, buvome apdovanoti medaliais ir taurėmis. Į Pajūrį visi grįžome kupini džiaugsmo, geros nuotaikos, o svarbiausia – apdovanoti!

 Liveta Briedytė II ag kl.

Krepšinio turnyras