Get Adobe Flash player

Gimnazijos bendruomenė švenčių laukia ypatingai pasipuošusi

Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazija vis dar puošiasi, „jaukinasi“ erdves ir tuo parodo, jog labai labai laukia Šv. Kalėdų!  Šiandien gimnazijos kiemelyje puikuojasi net dvidešimt žaliaskarių! Visos labai gražios, skirtingos, spalvingos! Kiekvienos klasės bendruomenė papuošė po vieną eglutę.

O viskas prasidėjo nuo to, kai gimnazijos tėvų komiteto pirmininkė Kristina Norbutė prasitarė, kad Kalėdos jai – pati laukiamiausia, įspūdingiausia, stebuklingiausia šventė ir ji tuo džiaugsmu nori pasidalinti su visa gimnazijos bendruomene, todėl DOVANOJA kiekvienai klasei po vieną eglutę!

Jaukų šventinį bruzdesį sukūrė visų klasių bendruomenės, galvodamos, kaip papuošti savo klasės, grupės eglutę. Vaikai kartu su tėveliais ir mokytojais gamino žaisliukus, tarėsi, kaip „pasipuošti“ turėtų jų žaliaskarė. Rezultatas stebina ir džiugina visus!

Gimnazijos vardu nuoširdžiai dėkojame idėjų generatorei ir Šv. Kalėdų dvasios nešėjai mamai Kristinai už šią iniciatyvą! Taip pat nuoširdų ačiū tariame mamai Rimai, kuri su meile pagamino ir padovanojo gimnazijai net dvidešimt nykštukų, ir mamai Daivai, iškepusiai ypatingų skanėstų prie arbatos! Labai esame dėkingi klasių auklėtojams, gimnazijos tėvų komiteto atstovams, visiems tėvams, kurie palaikė šią idėją ir padėjo ją įgyvendinti! Už eglučių pastatymą nuoširdų ačiū tariame gimnazijos darbuotojams.

Tegul ši jauki, nuoširdi, burianti bendrystei veikla padeda pajusti tikrą artėjančių Šv. Kalėdų džiaugsmą! Gražaus stebuklingo laukimo mums visiems!

 

                                                                 Irena Tverijonienė, Šilalės r. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos III g klasės auklėtoja