Get Adobe Flash player

Saulėtos ir džiugios vasaros!

Dar vieneri mokslo metai užvėrė klasių duris ir birželio 14 dieną pakvietė visus Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos  5-III g klasių mokinius į mokslo metų užbaigimo šventę. Tai  labai džiugi, kartu ir iškilminga diena. Po jos galima bent trumpam pamiršti mokyklinius suolus, vadovėlius, giliai įkvėpti vasara kvepiančio oro ir leisti sau ilsėtis.

Visus susirinkusius pasveikino gimnazijos direktoriaus pavaduotojos Viktorija Dragūnienė ir Regina Rimkutė ir įteikė padėkos raštus, pirmūno ženkliukus ir rašiklius mokiniams už puikius ir labai gerus mokymosi pasiekimus. Gimnazijos administracija pirmūnams padovanojo edukacinę ekskursiją į Vilnių. Taip pat padėkos raštais  apdovanojo olimpiadininkus, mokinius, pelniusius Kengūros konkurso Auksinius ir Sidabrinius diplomus. Įteikėme specialias statulėles mokiniams už aktyvią popamokinę  veiklą ne tik gimnazijoje, bet ir už jos ribų. Direktoriaus padėkos buvo įteiktos ir jauniesiems šauliams už aktyvią šaulišką veiklą, šokėjoms – už puikius meninius pasirodymus. Ypač gausus buvo gimnazijos sportininkų, pasiekusių puikių rezultatų sporto varžybose, būrys. Jiems įteikti diplomai.

Renginį vedė II bg klasės mokiniai – Kornelija Jakaitė ir Edgaras Stakutis.

Šventėje pasirodė merginų šokių kolektyvas „GO DANCE“ (mokytoja  D. Dainauskienė) skambėjo Rugilės Daukšytės, Gabijos Pakalniškytės, Skaivos Giedraitytės atliekamos dainos (mokytoja I. Raudonienė).

Nuoširdžiai dėkojame II bg klasės mokiniams ir auklėtojai Ritai Štėrienei už renginio organizavimą.

Saulėtos ir džiugios vasaros! Pailsėkite, paaukite, praturtėkite, džiaukitės ir daug šypsokitės…

 

Regina Rimkutė,
direktoriaus pavaduotoja ugdymui