Get Adobe Flash player

2016-2017 mokslo metai

Artėjant Pasaulinei knygos dienai

pasauline-knygos-diena-2017-page-001

Praktiniai užsiėmimai tėveliams Šilalės r. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijoje

Kovo 27 d., minint Veiksmo savaitę be patyčių 2017 m.,  Šilalės r. Pajūrio Stanislovo gimnazijos psichologė Orinta Butkutė vedė praktinį užsiėmimą gimnazijos tėvų komiteto nariams ir mokytojams tema ,,Kiekvienas skirtingas - kiekvienas reikalingas“. Šių užsiėmimų tikslas – leisti tėvams ir mokytojams suprasti, kad tik teigiami ir pamatuoti suaugusiųjų veiksmai ir žodžiai sukuria teigiamą ryšį su vaikais.

Skaityti daugiau...

Viešosios konsultacijos dėl ugdymo proceso trukmės kaitos ir mokinių mokymosi pasiekimų

Balandžio 5 d. Šilalės švietimo pagalbos tarnyboje vyko viešosios konsultacijos dėl ugdymo proceso trukmės kaitos ir mokinių mokymosi pasiekimų, kurias organizavo  Švietimo ir mokslo ministerija kartu su Lietuvos švietimo centrų darbuotojų asociacija. Konsultacijose dalyvavo gimnazijos direktoriaus pavaduotojos Regina Rimkutė ir Viktorija Dragūnienė.

Skaityti daugiau...

Su Šv. Velykom!

velykinis 2017

"Gerų darbų“ iniciatyva

Gavėnios metu, balandžio 3-7 dienomis, būrelis aktyviausių mokinių organizavo ,,Gerų darbų“ iniciatyvą. Kiekviena savaitės diena buvo paskelbta tam tikro gero darbo diena. Mokiniai skatinami atrasti kuo daugiau gerumo akimirkų ir jomis pasidalinti su kitais. Už kiekvieną gerą darbą mokiniai galėjo rinkti roželes ar karoliukus savo apyrankei.

Skaityti daugiau...