Get Adobe Flash player

Mokslo metų užbaigimo šventė

Birželio 18 dieną nuskambėjo dar vienas skambutis, skelbiantis Mokslo metų užbaigimo šventę. Mokslo metų pabaigos šventė - turbūt mieliausia šventė mūsų širdims! Yra dar kur patobulėti, tačiau yra kuo džiaugtis ir didžiuotis! 

Šią nuostabią dieną buvo pagerbti patys pačiausi, patys geriausi ir šauniausi gimnazijos mokiniai. Už puikų ir labai gerą mokymąsi išdalinta  net 30 direktoriaus padėkų ir medalių. 12 sėkmingiausių gimnazijos mokinių įteiktos statulės. Atminimo dovanomis ir prizais buvo apdovanotas ,,Sėkmės formulės“ nugalėtojas – 5 klasės mokinys Julius Šerpetauskis. Padėkomis mokiniai paskatinti ne tik už gerą mokymąsi, lankomumą, bet ir už padarytą mokymosi pažangą, aktyvią popamokinę veiklą.

Jaunųjų šaulių padėkos ir sveikinimo žodžiai už nuoširdų darbą skambėjo 710 Pajūrio jaunųjų šaulių kuopos vadui Algimantui Dragūnui.

,,Ant vasaros kaklo šermukšniai jau noksta.

Pažvelk į gamtos besikeičiantį mostą.

Į pritilusį paukštį, į augalo rimtį.

Į viską, ką galima skinti arba rinkti.

Mokslo metų pabaiga.

Šaukiame visi – jėga!

Vasarą tikrai puiku.

Šilta, gera, nuostabu -“

šiais žodžiais 6 klasės mokiniai skubėjo užbaigti Mokslo metų šventę, kurioje netrūko geros nuotaikos, šokių ir dainų. Gražios vasaros ir prasmingų atostogų! Iki pasimatymo rudenį!

 

Šilalės r. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos

6 klasės auklėtoja Jurgita Rumšienė